Svansen i kläm SVT 2018

Svansen i kläm SVT 2018, bakom kulisserna

New SVT series 1 och 3 Januari 2018 – Svansen i kläm, bakom kulisserna
I’m playing the main character “Benjamin” in a new tv-series coming out… 1  januari 2018 #svansenikläm Jarowskij SVT SVT Drama SVT Barnkanalen #svansenikläm

 [divider sc_id=”sc438440083437″]divider-solid[/divider]

Svansen i kläm SVT 2018: 5 januari 2018 SVT

Svansen i kläm är en historia om en ovanligt vanlig kängurufamilj.  Att flytta från Australien till Sverige kan vara kämpigt –  speciellt om man är en känguru. Familjen Macropod är en kängurufamilj som tvingats fly sitt hemland Australien och söker nu lyckan och en tryggare tillvaro i Sverige.

– Svansen i kläm är en serie som med humorns hjälp tar upp ämnet integration. Budskapet är att man ska våga vara sig själv och inte skämmas för sitt ursprung. säger regissören Kristian Dahl.De flesta har kanske sett en känguru på tv någon gång, men sällan gått i samma skola som en. När syskonen Benjamin och Molly börjar sin nya skola blir det med blandat resultat. Storebror Benjamin försöker anpassa sig för att bli accepterad av skolans tuffaste gäng, medan lillasyster Molly vill vinna skolans årliga talangjakt med sin nya bästis Victoria.

Serien handlar om vänskap och kärlek. Att våga vara sig själv och inte skämmas för sitt ursprung. För om man börjar förändra för många små saker med sig själv, vet man snart inte vem man är längre.

Svansen i kläm har premiär 5 januari  kl 19.30 i Barnkanalen och SVT Play 

Regi: Kristian Dahl

Manus: Peter Arrhenius

Medverkande:

Molly: Ida Hedlund-Stenmarck

Benjamin: Anton Forsdik

Pappa Paul: Fredrik Hallgren

Farmor Rose: Lisbeth Johansson

Viktoria: Marielle Malmberg

Filippa: Astrid Nova Fanny Granström

Adam: Leo Stark

Läraren: Anneli Martini

Rektorn: Andreas Karlsson

Producerat av Jarowskij för SVT Barnkanalen

Producent Jarowskij: Jonas Overton

Projektledare SVT: Lisa Andrae

Svansen i kläm har premiär 5 januari i Barnkanalen

[image action=”none” image_action_link=”#” target=”_self” align=”alignleft” image_size_alias=”” image_alt=”” link_title=”Svansen i kläm SVT 2018,Anton Forsdik” margin_top=”” margin_right=”” margin_bottom=”” margin_left=”” sc_id=”sc1407561653180″]https://antonkopia.afpitch.com/wp-content/uploads/2017/11/BirminghamFilmFest-01.jpg[/image]