Eagles Säsong 4 kommer 28 Januari 2022.

Eagles Svensk Ungdomsserie från Sveriges Television. Säsong 4 kommer 28 Januari 2022.

Vi har fått följa karaktärerna under deras gymnasietid, och den fjärde säsongen kommer att utspela sig under det sista halvåret innan de tar studenten och går sina egna vägar. Michaela minns att det finns en otrolig smärta i att ta studenten och att man utsätts för världen på ett helt annat sätt.

– Det är en ganska omtumlande stund i livet när man vet att man ska separeras från människor som man först har tvingats ihop med, men sen lärt sig att bli vän med eller leva med, och vad de avskeden gör med en. Så det är där grundhistorien ligger, säger Michaela Hamilton.

Fjärde Säsongen kommer att röra frågor som hur unga påverkas av framtidsångest, psykisk ohälsa och dysfunktionella familjer. Ämnen som både Michaela och Alva kan känna igen sig i, men på olika sätt. Michaela berättar att hon själv var väldigt identitetssökande och osäker när hon var yngre. När hon blev lite äldre förlorade hon både sin bror och styvpappa och fick därmed även vara med om en otrolig sorg. Det traumat har hon försökt stoppa in i manuset till Eagles.

–  Sorg är så drabbande och det gör saker med människor, både på positiva och negativa sätt. Så där har jag verkligen lånat ut mycket av mina känslor kring det, och det är ju något som varit personligt för mig, säger Michaela.

Just identitetssökandet har manusförfattarna tillskrivit Felicias karaktär. Att försöka hitta vem man är genom att testa olika identiteter, och att resan dit kan vara otroligt jobbig. Teman som psykisk ohälsa och framtidsångest är kanske något som de flesta kan känna igen sig i på något plan.

–  Jag har mått dåligt när jag var yngre, men också bra. Det är väl det som är ungdomen antar jag, säger Michaela.

-avsnit 1
Det har blivit höst i Oskarshamn. Felicia bjuds in till en tjejkväll hos Klara men börjar tröttna på Klaras attityd mot henne. Amie och Elias börjar snacka på snap efter en utmaning från Klara. Ludde tampas med en familjehemlighet och Felicia undrar om allt står rätt till mellan dem..
Svensk Ungdomsserie från Sveriges Television. Säsong 4 kommer 28 Januari 2022. Eagles #svteagles #svtplay

Eagles Svensk Ungdomsserie från Sveriges Television. Säsong 4 kommer 28 Januari 2022.